Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Lengvai rauginti agurkai vos per valandą, nepalieka abejingų

Paprastai visi marinuoti produktai namuose baigiasi atėjus pavasariui, kaip tik parduotuvių lentynose pasirodo įvairi šviežių daržovių gausa. Bet kartais net šiltomis dienomis norisi pasigardžiuoti kokiu nors aštriu sūriu užkandžiu. Tam idealiai tinka rauginti agurkai.

rauginti agurkai

Vienas geriausių užkandžių yra traškūs rauginti agurkai. Jų paruošimo būdų yra daugybė, tačiau tas, apie kurį šiandien kalbėsime, nėra plačiai žinomas.

Lengvai rauginti agurkai

Jums reikės:

  • 1 kg mažų agurkų
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • Krapai
  • vandens

Gaminimas:

Pirmiausia kruopščiai nuplaukite agurkus, nupjaustykite galus ir sudėkite daržoves į gilų indą.

rauginti agurkai

Užpilkite agurkus šaltu virintu vandeniu ir palikite kuriam laikui.

Tada išpilkite vandenį, įpilkite česnako ir krapų.

rauginti agurkai

Viską gerai sumaišykite su agurkais ir palikite valandą pastovėti.

rauginti agurkai

Po valandos galėsite mėgautis lengvai raugintų agurkų skoniu.

Jei gaminate maistą tik sau ir savo vyrui, galite rauginti ne kilogramą, o tik kelis agurkus, nes juos reikia suvalgyti per keturias dienas. Nors užkandžio skonis toks nuostabus, kad nuo jo atsitraukti beveik neįmanoma, todėl geriau gaminti daugiau.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---