Šeštadienis, 9 rugpjūčio, 2025

Naujausi

Marinuotos, alyvuogių skonio vynuogės žiemai

Pagal šį receptą pagamintos marinuotos vynuogės yra panašios į ispaniškų alyvuogių skonį. Mes primygtinai rekomenduojame kuo greičiau išsaugoti šį receptą ir parodyti savo kulinarinius įgūdžius.

Marinuotos vynuogės

Ingredientai:

1kg vynuogių

800ml vandens

100-110ml acto

200g cukraus

50g jūros druskos

0,5 šaukštelio cinamono

5 grūdeliai juodųjų pipirų

3 grūdeliai kvapiųjų pipirų

4-5 gvazdikėliai

1 lauro lapas

kalendros pagal skonį

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Paruošimas

1. Pirmiausia turite pasirinkti didžiausias vynuogių kekes, jas nuplaukite ir įdėkite į sausus sterilius stiklainius.

2. Užvirinkite vandenį ir į jį įpilkite cukraus, druskos, acto, cinamono, pipirų ir gvazdikėlių.

3. Supilkite į stiklainius su vynuogėmis karštą marinatą ir užsukite dangtelius. Suvyniokite stiklainius į šiltą antklodę ir palikite atvėsti. Laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje.

Marinuotos vynuogės yra vienas skaniausių ir neįprasčiausių užkandžių. Turėkite laiko pasirūpinti šiomis gėrybėmis žiemai, kad per šventes nustebintumėte visus svečius. Esame tikri, kad visi prašys šio recepto!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Vasaros priežiūra šilumą mėgstantiems augalams: kaip užauginti gausų derlių

Vasarą šilumą mėgstantys augalai, tokie kaip pomidorai, baklažanai ir paprikos, reikalauja ypatingos priežiūros, kad galėtumėte pasiekti gausų ir sveiką derlių. Sodininkė ir tinklaraštininkė pasidalino...

Vasaros infekcijos vaikams: kaip apsaugoti savo atžalą nuo pavojų

Vasarą vaikai serga rečiau, tačiau tai nereiškia, kad pavojai išnyksta. Pediatrė Viktorija Chomenko teigia, kad sezoniniai pavojai tiesiog pasikeičia forma. Šiltuoju metų laiku vaiko...
---