Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Kopūstų kotletai. Tiesiog namuose pagamintas šedevras

Kopūstų kotletai

Sudėtis:

Kopūstų – 1 kg.
Svogūnų – 1 vnt.
Manų kruopų – 0,5 stiklinės
Miltų – 0,5 stiklinės
Česnakų – 2 skiltelės
Krapų
Augalinio aliejaus kepimui
Maltų džiūvėsėlių
Druskos pagal skonį
Prieskonių pagal skonį

Gaminimo eiga:

✔ Kopūstus supjaustykite į 4 dalis ir virkite pasūdytame vandenyje 8–10 minučių. Išvirusius kopūstus sudėkite į kiaurasamtį, tada sumalkite ir nusunkite, kad pašalintumėte vandenį.

✔ Su smulkia trintuve sutarkuokite svogūną, o česnaką išspauskite su spaudykle. Smulkiai supjaustykite krapus. Į kopūstą suberkite svogūnus, česnaką ir krapus. Druskos ir prieskonių dėkite pagal savo skonį.

✔ Suberkite miltus, manų kruopas ir kruopščiai viską išmaišykite. Iš masės suformuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite augaliniame aliejuje iki traškios auksinės spalvos.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---