Jeigu norite paįvairinti savo mitybos racioną, privalote išbandyti šį netradicinės picos receptą. Skonis jus tikrai sužavės!
mėsos piršteliai" width="800" height="533" />
Išbandykite šį skonį:
- 500 g. cukinijos
 - 3 kiaušiniai
 - 4 šaukštai (su kaupu) – miltų
 - 1 pomidoras
 - 100 g. sūrio
 - 1 visa dešrelė arba tik truputis dešros, ar bet kokia kita mėsa
 - Žalumynai (gali būti bet kokie pagal jūsų skonį)
 - 1 šaukštelis kepimo miltelių
 - Prieskoniai pagal skonį
 
- Nuplaukite cukinijas, nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Dubenyje tarkuotas cukinijas sumaišykite su kiaušiniais, sudėkite prieskonius, sijotus miltus su kepimo milteliais. Picos tešla paruošta.
 - Susmulkinkite žalumynus. Dešreles arba dešrą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais. Sūrį sutarkuokite rupia tarka.
 
                
- Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi.
 - Tešlą tolygiai paskirstykite kepimo formoje. Ant viršaus sudėliokite pomidorus, tada dešreles, pabarstykite žolelėmis ir sūriu.
 - Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių, apie pusvalandį.
 
Skanaus!
