Puošnus ir greitai paruošiamas apelsininis pyragas

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Jums reikės:

150 g miltų

2 apelsinų

80 g sviesto

100 g cukraus

2 kiaušinių

1/3 arbatinio šaukštelio sodos

Kaip gaminti?

Nulupkite vieno apelsino žievelę ir išspauskite sultis, sutarkuokite žievelę.

Miltus persijokite su soda.

Sviestą išsukite su cukrumi, suberkite tarkuotą  apelsino žievelę, plakite palaipsniui įmaišydami kiaušinius.

Suberkite miltus ir supilkite apelsinų sultis. Viską gerai išmaišykite.

Gautą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą.

Kepkite 180 ° C temperatūroje 30-40 minučių. Papuoškite apelsinų griežinėliais.

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *