Burnoje tirpstantis nepakartojamas jogurto pyragas – paprastas ir labai skanus: čia būtent jums skirtas receptas!

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Gardų ir purų pyragas iš jogurto ir minkštos tešlos galite paruošti per porą minučių ir pasijusti fantastiškai!

Jums reikės:

  • 2 vištos kiaušinių;
  • 120 gramų cukraus;
  • 30 gramų sviesto;
  • 250 ml natūralaus jogurto ar kefyro.
  • 300 – 320 g baltų miltų;
  • 10 g kepimo miltelių;
  • 100 g razinų.

 

Gaminimo eiga:

Išplakite kiaušinius su cukrumi.

Įpilkite lydyto sviesto, jogurto ir viską išmaišykite.

Palaipsniui įmaišykite miltus ir kepimo miltelius, sumaišykite į tirštą ir vienalytę tešlą.

Įdėkite razinų (ar kitų džiovintų vaisių) ir vėl išmaišykite.

Supilkite tešlą į formą (10 x 22 cm) ir įdėkite 30-35 minučių į įkaitintą orkaitę 170 ° С temperatūroje.

Pabarstykite pyragą cukraus pudra.

Linkime nepakartojamo skonio!

 

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *