Idealus receptas tikriems varškėčiams, kurie niekada nesutrūkinėja kepant!

Redaktorė Rasa
0 min. skaitymo

Radau geriausią receptą!

Ingredientai:

Biri varškė – 500 g

kiaušinis – 1 vnt.

druska – žiupsnelis

cukrus – 1 valgomasis šaukštas

manų kruopos – 2 šaukštai.

Paruošimas:

Varškę sumaišykite su kiaušiniu, cukrumi ir žiupsneliu druskos.

Suberkite manų kruopas, sumaišykite ir palikite manų kruopas išbrinkti 20 minučių.

Formuokite varškėčius ir apvoliokite miltuose.

Iš abiejų pusių kepkite varškėčius įkaitintame augaliniame aliejuje.

Patiekite su grietine.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *