Nepakartojamas užkandis – paprika su česnaku!

Redaktorė Vida
1 min. skaitymo

Geriausias užkandis prie mėsos!

Paruošimas:

Iš saldžiųjų paprikų (bet koks kiekis) pašalinkite sėklas, taip, kad paprikos nebūtų pažeistos. Pasūdome paprikas iš vidaus ir apkepame augaliniame aliejuje. Apkeptas paprikas dedame į puodą. Kai visos paprikos bus apkeptos, į jas dedame išspaustą česnaką.

Ant puodo uždedame dangtį  ir purtome jį taip, kad česnakai įsiskverbtų į visas paprikas. Paliekame kuriam laikui pastovėti. Galima valgyti karštas, vietoje garnyro. Patiekite, apibarstę smulkiai pjaustytomis žolelėmis.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *