Ketvirtadienis, 2 spalio, 2025

Naujausi

Greitas pyragas su majonezu yra kiekvienos namų šeimininkės atradimas!

Įdarą galite pasirinkti pagal savo skonį!

Ingredientai:

  • grietinė arba kefyras – 1 stiklinė
  • majonezas – 1 stiklinė
  • kiaušiniai – 3 vnt.
  • miltai – 1 stiklinė
  • soda, nugesinta actu – 0,5 šaukštelio
  • kepimo milteliai – 0,5 pakelio
  • druska pagal skonį.

Įdarui:

1 variantas:

  • 2 skardinės sairos (žuvies konservų);
  • 2 virti kiaušiniai;
  • Susmulkinti ir apkepti 2 dideli svogūnai;
  • Žalumynai.

2 variantas:

  • 4-5 virti kiaušiniai
  • Svogūnų laiškai
  • Druska.

3 variantas:

  • Virta vištiena
  • Tarkuotas sūris
  • Žalumynai.

Daugiau pasirinkimų:

  • – kepti grybai su svogūnais.
  • – bulvių košė su keptais grybais ir svogūnais.
  • – kopūstai, kepinti svogūnai, įdedant virto kiaušinio.
  • – malta mėsa su ryžiais ir kt.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Paruošimas:

Tešlos paruošimas:

  1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
  2. Kiaušinius išplakite su žiupsneliu druskos, tada įdėkite majonezo, grietinės ir sodos, sumaišykite.
  3. Suberkite miltus su kepimo milteliais.
  4. Išmaišykite. Turėtumėte gauti tirštos grietinės konsistencijos masę.
  5. Supilkite tešlą į riebalais išteptą formą. Ant tešlos uždėkite įdaro ir užpilkite antrą tešlos pusę.
  6. Pyragą kepkite 180°C temperatūroje 40 minučių.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kaip sutaupyti atliekant medicininius tyrimus?

Norint laiku diagnozuoti ligas ir pradėti gydymą, svarbi sveikatos priežiūros dalis yra medicininiai tyrimai. Bet kai kurie tyrimai gali rimtai ištuštinti kišenes, ypač tie,...

Kaip atkurti dirvą po bulvių: svarbiausi žingsniai ir rekomendacijos

Bulvės – tai vienas iš dažniausių ir mėgstamiausių augalų mūsų soduose, tačiau po jų derliaus surinkimo būtina pasirūpinti dirvos atnaujinimu. Bulvės intensyviai išnaudoja dirvožemio...

---