Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Greitas ir lengvas spurgų receptas. Privalote išbandyti!

Kiekvienas smaližius mėgsta spurgas ir bandeles. Šiandien siūlome išbandyti ypač lengvą ir greitą spurgų receptą, kuris pavyks net pradedančiajam kepėjui.

Ingredientai:

  • 300 g miltų
  • 10 g sausų mielių
  • 10 g cukraus
  • 1 kiaušinis
  • 200 ml vandens
  • 6 g druskos
  • 8 g kepimo sodos
  • augalinis aliejus kepimui.

pusryčiai

Gaminimas:

Į dubenį sudėkite miltus, sausas mieles, cukrų, įmuškite kiaušinį ir įpilkite dalį vandens. Išmaišykite.

spurgų <a style=receptas" width="822" height="463" />

Įberkite druskos, sudėkite sodą ir supilkite likusį vandenį. Maišykite tol, kol gausite vientisą tešlą, uždenkite medvilniniu audiniu ir palikite 10–15 minučių pastovėti.

Tuomet tešlą padėkite ant miltais apibarstyto stalviršio.

Iškočiokite tešlą (nelabai plonai). Tuomet išpjaukite skritulius. Naudodami mažesnį peilį, išpjaukite mažesnį apskritimą viduryje.

spurgų receptas

Padarytas spurgas sudėkite šalia, uždenkite medvilnine medžiagėle ir leiskite šiek tiek pastovėti. Kepkite karštame aliejuje, kol pagels. Iškepusias spurgas dėkite ant popierinių rankšluosčių, jie sugers aliejų. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---