Ingredientai:
- Bemielė sluoksniuota tešla – 0,5 kg
 - Obuoliai – 4 vnt.
 - Kiaušinis – 1 vnt
 - Cukrus – 50 g
 - Sviestas – 30 g
 - Cinamonas
 
Gaminimo procesas:
- ✔ Kruopščiai nuplaukite obuolius ir supjaustykite juos kubeliais. Keptuvėje ištirpinkite gabalėlį sviesto. Į keptuvę suberkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
 - ✔ Viską troškinkite, kol obuoliai suminkštės. Įdaras gaunasi labai skanus. Reikia nuolat saugoti nuo namiškių, kad jie nesuvalgytų jo anksčiau, nei baigsis tešla.
 - ✔ Tešlą atšildykite kambario temperatūroje, šiek tiek iškočiokite. Supjaustykite tešlą stačiakampiais, padarykite pjūvius vienoje pusėje, kaip nuotraukoje, ant kitos pusės dėkite įdarą.
 - ✔Dėkite tiek įdaro, kiek jums patinka: kuo daugiau, tuo skaniau, bet nepersistenkite – kad galėtumėte prispausti kraštus. Suspauskite kraštus, dėkite bandeles ant kepimo skardos, viršų aptepkite kiaušinio tryniu.
 - ✔ Ištepti reikia, kad ant iškepusių bandelių susidarytų gardi plutelė. Kepkite 220 laipsnių temperatūroje, kol pagels. Nepaprastai skanios bandelės su obuoliais jau pagamintos.
 
Skanaus!
