Kepenų kotletai su bulvėmis: skanu ir originalu!

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Sultinga ir skanu!

Ingredientai:

  • kepenys – 300 g
  • bulvės – 600 g
  • kiaušinis – 1 vnt.
  • svogūnas – 1 vnt.
  • česnakai pagal skonį
  • baltos duonos džiūvėsiai – 4 šaukštai
  • miltai – 6 šaukštai
  • augalinis aliejus – 4 šaukštai
  • druska ir pipirai, bet kokie prieskoniai pagal skonį.

Paruošimas:

  1. Išvirkite bulves, atvėsinkite ir sutarkuokite smulkia tarka.
  2. Kepenėles, česnaką ir svogūną sumalkite elektriniu smulkintuvu, tada suberkite bulves ir vėl sumalkite iki vientisos masės.
  3. Pagal skonį įdėkite džiūvėsių, kiaušinį, druskos, pipirų ir prieskonių.
  4. Jei masė skysta, įberkite šiek tiek miltų.
  5. Kepkite kotletus karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.

Skanaus!

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *