Netgi didžiausias pilvas išnyks: veiksminga liaudies priemonė!

Redaktorius
1 min. skaitymo

Avižų želė

Mums reikia 300 g avižinių (grūdų, o ne dribsnių). Grūdus supilkite į trijų litrų stiklainį ir supilkite stiklinę kefyro, vieną didelį šaukštą grietinės, užpilkite apie pusantro ar dviejų litrų vandens ir supjaustykite ruginę duoną.

Uždenkite indą audiniu ir uždėkite jį prie šilto radiatoriaus arba suvyniokite į antklodę. Po trijų dienų padėkite ir supilkite skystį į puodą. Virkite, kol mišinys taps želės pavidalu.

Prieš kiekvieną valgį šią žėlę valgykite pusę šaukšto. Jūs norėsite valgyti mažiau. Riebalai tirps kosminiu greičiu!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *