Kondensuoto pieno rutuliukai – paprastas ir greitas šio skanėsto paruošimas

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Juos suvalgo akimirksniu!

Ingredientai:

  • miltai – 250 g
  • kondensuotas pienas – 0,5 skardinės
  • kiaušiniai – 1 vnt.
  • maistinė soda – 0,5 šaukštelio
  • actas – 0,5 šaukštelio
  • augalinis aliejus – 250 ml

Gaminimo procesas

  1. Kondensuotą pieną sumaišykite su kiaušiniu iki vientisos masės.
  2. Įpilkite sodos, nugesinkite actu, sumaišykite.
  3. Dalimis suberkite sijotus miltus. Turėtumėte gauti minkštą, tamprią ir šiek tiek lipnią tešlą.
  4. Drėgnomis rankomis iš tešlos suformuokite riešuto dydžio kamuoliukus.
  5. Kepkite karštame aliejuje, kol sutvirtės.
  6. Sudėkite paruoštus rutuliukus ant popierinių rankšluosčių, tada perkelkite juos į indą ir apibarstykite cukraus pudra

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *