Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Makaronų traškučiai – sveikas ir skanus užkandis!

Makaronai yra universalus garnyras prie bet kokio mėsos ar žuvies patiekalo. Atskiras pliusas yra jų prieinamumas ir paruošimo greitis. Tačiau jie turi vieną rimtą trūkumą: jei jie šiek tiek atvės, skonis nebebus toks geras. Jei po pietų ar vakarienės liko šiek tiek makaronų, neišmeskite jų. Geriau paruoškite makaronų traškučius.

Teisingai, net vakar virti makaronai bus tinkami. Tačiau traškučiai yra tokie skanūs, kad jiems virsite makaronus specialiai! Ir nors jie mažai ką turi bendro su bulvių traškučiais, patiekalo kitaip pavadinti negalima. Traškūs, pikantiški, sotūs, puikiai tinka žiūrint filmą.

Jums reikės:

  • Makaronų 100 g
  • Kvietinių miltų 1,5 šaukšto
  • Krakmolo 1,5 šaukšto
  • Saulėgrąžų aliejaus pagal skonį
  • Druskos pagal skonį
  • Paprikos miltelių pagal skonį
  • Kario pagal skonį
  • Česnako miltelių pagal skonį

Gaminimas:

Išvirkite makaronus arba naudokite išvirtus anksčiau.

traškučiai

Miltus sumaišykite su krakmolu ir mišinyje apvoliokite makaronus, kad jie būtų tolygiai padengti.

Įkaitinkite aliejų gilioje keptuvėje ar puode ir suberkite makaronus. Kepkite, kol apkeps, tada suberkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.

traškučiai

Perkelkite makaronus į gilų dubenį ir įmaišykite prieskonius. Makaronų traškučiai paruošti!

Toks užkandis tinka su padažais. O geriausia, kad skonį galite pasirinkti patys arba pagaminti traškų asorti. Makaronų forma taip pat gali būti labai skirtinga.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---