Trečiadienis, 21 gegužės, 2025

Naujausi

Ar pamiršote atšildyti mėsą? Tai teisingas, greitas ir lengvas būdas tai padaryti!

Ar pamiršote atšildyti mėsą, kurią valgysite vakarienei? Nenusiminkite, yra sprendimas!

Pripildykite puodą vandeniu ir pakaitinkite iki maždaug 60 laipsnių temperatūros (puodo dugne turite matyti tik keletą mažų burbuliukų), išjunkite ugnį ir panardinkite mėsą, kaip parodyta vaizdo įraše. Maždaug po 10-13 minučių ji bus paruošta virti.  Žiūrėkite patys toliau pateiktame vaizdo įraše:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Du nuostabūs produktų deriniai, galintys daryti stebuklus jūsų skrandžiui

Kai kurie įprastų produktų deriniai gali ne tik pagerinti patiekalų skonį, bet ir teigiamai paveikti virškinimo trakto sveikatą. Įvardyti „naudingi duetai“, kurie palaiko žarnyno...

Mėgstate lašinius? Štai kas iš tikrųjų vyksta jūsų organizme

Lašiniai – vienas mėgstamiausių lietuvių produktų, bet ar tikrai jie padeda gyventi ilgiau? Visa tiesa apie lašinius. Ar galima valgyti lašinius ilgaamžiškumui: epigenetiko atsakymas Mokslininko teigimu,...
---