Ar svajojate sumažinti aliejaus suvartojimą gamindami? Nieko nėra lengviau, tereikia išmokti teisingai atidaryti buteliuką. Tai turi daug privalumų: nuo galimybės sumažinti patiekalų kalorijų kiekį iki aliejaus taupymo šildant maistą. Pasirodo, kad atidarant aliejų, pati svarbiausia yra dangtelio dalis, kurią nedvejodami išmetame į šiukšliadėžę.
Pirmiausia turite traukti žiedą ir nuimti apsauginę dalį.
Tada grąžinkite apsauginę dalį į jos vietą, bet šį kartą žiedo pusė turi būti įdėta į vidų.
Svarbu, kad kamštis kaklelyje būtų pastatytas horizontaliai, tad pirštu šiek tiek spausdami dangtelį, sąmoningai šiek tiek pastumkite jį į šoną, kad padarytumėte kelias skylutes.
Dabar aliejus bėgs iš butelio plona srovele.
Vaizdo įrašas: