Trečiadienis, 17 rugsėjo, 2025

Naujausi

Marinuoti svogūnai. Skirti kaip garnyras prie šašlykų, tačiau dažnai suvalgomi vieni!

Kalbant apie šašlykus, vienas pagrindinių užkandžių ant stalo yra marinuoti svogūnai. Kartais jie būna tokie skanūs, kad svečiai pradeda juos valgyti dar nesulaukę mėsos. Svogūnai pagal šį receptą būtent tokie ir yra. Jie dažnai suvalgomi vieni!

Pagrindinis dalykas, dėl kurio daugelis nemėgsta paprastų svogūnų ir labiau vertina marinuotus, yra jiems būdingas deginantis ir kartus skonis. Tačiau marinuotuose svogūnuose jo nebelieka, todėl juos galite valgyti drąsiai.

Šiam marinatui reikalingi ingredientai yra paprasti. Svogūnai, žolelės, actas, šiek tiek cukraus, druskos. Pirmiausia pasigaminkite marinatą. Į stiklinę vandens įberkite druskos ir cukraus. Viską gerai išmaišykite, tada įpilkite acto. Jo reikia keturių šaukštų.

Susmulkinkite svogūnus ir žalumynus. Geriau, jei svogūnas supjaustytas mažais žiedeliais – taip jis bus minkštesnis ir sultingesnis.

Viską užpilkite marinatu ir palikite 20 minučių. Praėjus tam laikui, nupilkite marinatą ir gausite gardų garnyrą prie šašlykų!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Zodiako ženklai, kuriuos rugsėjį ir spalį palies Veneros įtaka

Artėjant rugsėjui, Venera įeis į naują Zodiako ženklą, kas turės įtakos net aštuoniems Zodiako ženklams. Keturių jų laukia džiugūs įvykiai, o kiti keturi turėtų...

Tinkama kūno padėtis kraujospūdžio matavimui: kaip gauti tiksliausius rezultatus

Tikriausiai retai susimąstome apie savo kūno padėtį, kai matuojame kraujospūdį. Tačiau naujausi tyrimai rodo, kad būtent kūno laikysena gali lemti matavimo tikslumą. Netinkama kūno...

---