Subtilus ir toks malonus skonis!
Ingredientai:
- vištienos kepenėlės – 600 g;
 - svogūnai – 100 g;
 - morkos – 100 g;
 - sviestas – 80 g;
 - grietinėlė – 200 ml;
 - druska, pipirai, žolelės, prieskoniai – pagal skonį
 
Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti
Paruošimas:- Kepenėles perplaukite vandeniu ir supjaustykite gabalėliais.
 - Smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morkas.
 - Kepkite svogūną augaliniame aliejuje, kol truputį pageltonuos, tada įberkite morkas ir troškinkite, kol suminkštės.
 - Užpilkite truputį vandens ir troškinkite 5 – 10 minučių, kol vanduo išgaruos.
 - Kepkite kepenėles augaliniame aliejuje, kol įgaus rudai auksinę spalvą.
 - Įdėkite gabalėlį sviesto ir sumažinkite ugnį. Troškinkite kepenėles toliau.
 - Supilkite grietinėlę ir troškinkite dar 3 – 4 minutes.
 - Sutrinkite viską elektriniame maišytuve iki vientisos masės. Druskos ir pipirų įberkite pagal skonį.
 - Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą.
 - Jei norite, įdėkite lydyto sviesto ir laikykite šaldytuve.
 
Gero apetito!
