Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Blynai su varške ir kefyru. Labai skanūs ir lengvi

Blynai su varške ir kefyru yra puikus pasirinkimas maistingiems pusryčiams. Jie suteiks jėgų ir energijos pirmai dienos pusei.

Blynai

Blynai gaunasi švelnūs ir purūs, kaip spurgos. Jei nemėgstate labai saldžių patiekalų, galite cukraus dėti mažiau arba pakeisti jį razinomis ir džiovintų abrikosų gabalėliais.

Purūs blynai su varške ir kefyru

Jums reikės:

  • 100 ml kefyro
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų cukraus
  • 1 šaukštelio vanilinio cukraus
  • 180 g varškės
  • 1 šaukštelio sodos
  • 150 g miltų
  • augalinio aliejaus kepimui

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Plakite viską porą minučių.

Įpilkite kefyro, sodos ir sudėkite varškę. Maišykite mišinį iki vientisos masės.

Blynai

Suberkite miltus ir atsargiai išmaišykite mentele.

Tešlą palikite pastovėti apie10 minučių. Praėjus šiam laikui supilkite tešlą į konditerinį maišelį.

Blynai

Į įkaitintą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir iš kepimo maišelio išspauskite po maždaug šaukštą tešlos.

Kepkite blynus ant silpnos ugnies, pirmąją pusę kepkite uždengę dangčiu. Kai apversite, dangčio nebereikės. Paruoštus blynus perkelkite į lėkštę.

Blynai

Viskas, blynai su varške ir kefyru yra paruošti. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---