Šeštadienis, 28 birželio, 2025

Naujausi

Aš niekada nevalgiau tokios skanios vakarienės. Visi norės šio greito, pigaus ir skanaus recepto!

Puikus receptas iš maltos mėsos, kopūstų ir gardžios grietinės.

Mes radome jums šį ypatingą receptą „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • 400 gramų maltos mėsos
  • 1 vidutinio dydžio svogūno
  • 1 morkos
  • Druskos
  • Pipirų
  • Džiovintų česnakų
  • 5 šaukštų grietinės
  • 1 šaukšto majonezo
  • 7 šaukštų paprastų miltų
  • 2 kiaušinių
  • 1 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • Kepimo formos 22 cm skersmens

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Faršą pagardinkite druska ir pipirais.

Kepkite jį keptuvėje su trupučiu aliejaus.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į mėsą.

Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite kopūstus, morkas ir taip pat suberkite prie mėsos.

Viską kepkite uždengę dangčiu apie 8 minutes.

Sumaišykite visus ingredientus.

Persijokite miltus.

Įdėkite kiaušinių, grietinės, majonezo.

Paruoškite kepimo formą ir ištepkite ją aliejumi.

Pusę tešlos įdėkite į formą.

Vėliau įdėkite maltos mėsos įdarą.

Ant įdaro užpilkite visą likusią tešlą.

Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Mėnulio įtaka birželio 28 d.: ką pataria Mėnulis šią dieną

Birželio 28-oji – tai diena, kai Mėnulio įtaka gali lemti mūsų nuotaiką, sprendimus, bendravimą ir net asmeninę gerovę. Suprasdami konkretaus mėnulio ciklo dienos ypatybes,...

Kiek galima išgerti giros per dieną ir kuo ji naudinga sveikatai?

Gira – tai vienas seniausių slavų kilmės gėrimų, kurio istorija siekia šimtmečius. Ji gaminama natūralios fermentacijos būdu iš duonos žaliavos, dažniausiai naudojant ruginę, kvietinę...
---