Labai tiršta ir aromatinga aviečių uogienė. Pasidarykite!

Redaktore M.
1 min. skaitymo

Aviečių uogienė yra viena skaniausių uogienių. Siūlome pasidaryti labai labai tirštą uogienę, kurią bus galima pjaustyti peiliu!

Ingredientai:

  • avietės – 1 kg
  • cukrus – 0,5 kg
  • citrinos sultys – 2-4 valgomieji šaukštai.

Gaminimas:

Avietes nuplaukite ir išdžiovinkite. Jei uogos švarios, jų plauti nereikia. Užpilkite uogas cukrumi, įpilkite citrinos sulčių, išmaišykite ir įdėkite į mikrobangų krosnelę 5 minutėms.

Po to išimkite, sumaišykite ir vėl dėkite į mikrobangų krosnelę 10-15 minučių. Jei tirštumas jums tinka, uogų nebedėkite į mikrobangų krosnelę. Karštą uogienę supilkite į sterilizuotus stiklainius, užsukite švariais dangteliais, apverskite ir atvėsinkite.

Laikykite uogienę vėsioje vietoje. Ši uogienė bus labai tiršta, ryškios ir sodrios spalvos, gaivaus aromato. Jūs būsite nustebę, kad galima naudoti mikrobangų krosnelę uogienei gaminti, bet, patikėkite, verta pamėginti.

aviečių uogienė

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *