Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Lengviausias labai purių ir traškių spurgų receptas

Tokios traškios išorėje ir minkštos viduje – tiesiog neįtikėtinai skanu! Šis lengvas spurgų receptas yra toks elementarus, kad net tam, kuris niekada anksčiau negamino spurgų, pavyks iš pirmo karto.

Sudėtis

  • 1 kiaušinis
  • 1 šaukštelis sausų mielių
  • 1/4 šaukštelio sodos
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • 1/4 šaukštelio kepimo miltelių
  • 200 ml šilto vandens
  • 300 g miltų
  • žalieji svogūnai pagal skonį
  • aliejus kepimui

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas

Įmuškite kiaušinį, sudėkite mieles, sodą, druską, kepimo miltelius ir išmaišykite. Supilkite vandenį ir suberkite miltus. Šaukštu užmaišykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite valandai, kad tešla padvigubėtų.

Į tešlą pridėkite susmulkintų žaliųjų svogūnų, išmaišykite šaukštu.

Padėklą ir rankas sutepkite aliejumi. Po truputį imkite tešlą, formuokite spurgas.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Spurgas pamirkykite aliejuje ir dėkite kepti.

Kepkite iš abiejų pusių.

Iškeptas padėkite ant servetėlių ar popierinių rankšluosčių, kad sugertų aliejaus perteklių. Spurgos paruoštos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---