Bulvių suktinukai, įdaryti faršu. Lengvai paruošiami, greitai patiekiami ir tikrai patiks visai šeimai!

1 min. skaitymo

Greitas ir skanus patiekalas pagal „YouTube“ kanalo receptą, kuriam jums reikės tik kelių ingredientų. Išbandykite jau šiandien ir pamatysite, kad tai patiks visai jūsų šeimai!

Jums reikės:

  • 600 g bulvių
  • 300 g maltos mėsos
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • Petražolių
  • 1 kiaušinio
  • 100 g kietojo sūrio
  • Duonos džiūvėsėlių
  • 1 kiaušinio
  • 20 ml saldžios grietinėlės
  • 2 šaukštelių pipirų
  • 2 šaukštų miltų
  • Aliejaus

Gaminimo eiga:

Bulves nulupkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais ir virkite, kol suminkštės pasūdytame vandenyje.

Faršą suberkite į dubenį, pasūdykite, pagardinkite ir sumaišykite su kapotomis petražolėmis.

Įmuškite 1 kiaušinį ir viską išmaišykite.

Išvirusias bulves sutrinkite į košę, pasūdykite, pagardinkite, sumaišykite su tarkuotu sūriu, o kai gausite vientisą masę, suformuokite vidutinio dydžio blynus.

Šiuos blynus užpildykite mėsos mišiniu ir suformuokite taip, kad bulvių košė būtų išorėje, o faršas viduje.

Įmuškite kiaušinį į dubenėlį, sumaišykite su grietinėle, raudonaisiais maltais pipirais, miltais ir viską išplakite šakute.

Į antrąjį dubenį supilkite džiūvėsėlius ir apvoliokite gautus bulvių ir faršo blynus iš pradžių  kiaušinių mišinyje, o po to – džiūvėsėliuose.

Tada apkepkite juos iš abiejų pusių karštame aliejuje ir padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad neliktų riebalų pertekliaus.

Patiekti geriausia su daržovių salotomis.

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

 

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *