Puikus keptų šonkaulių receptas, kuris visus tikrai sužavės!

Receptą jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- Kiaulienos šonkaulių – 1200 g
- Druskos – 1 šaukšto
- Paprikos miltelių – 1 arbatinio šaukštelio
- Maltos kalendros – 1 arbatinio šaukštelio
- Juodųjų pipirų – 1 arbatinio šaukštelio
- Džiovintų česnakų miltelių – 1 arbatinio šaukštelio
- Bazilikų – 1 šaukštelio
- Čiobrelių šakelių
Marinatui
- Medaus – 1 šaukšto
- Sojų padažo – 2 šaukštų
- Augalinio aliejaus – 2 šaukštų
- Garstyčių – 1 arbatinio šaukštelio
- Kečupo – 2 šaukštų
- Paprikos miltelių – 1 arbatinio šaukštelio
- Druskos – 1 arbatinio šaukštelio
Gaminimo eiga:
Pašalinkite ant šonkaulių esančią plėvelę.

Juos perpjaukite per vidurį.

Dabar paruoškite žolelių mišinį.

Dubenyje sumaišykite visas žoleles.

Užberkite ant mėsos.
Į vidurį įdėkite čiobrelių šakeles ir uždenkite antrąja šonkaulių dalimi.

Marinatui dubenyje sumaišykite visus ingredientus.

Užpilkite ant mėsos.

Leiskite marinuotis apie 4-8 valandas.

Dubenį, kuriame kepsite šonkauliukus, uždenkite drėgnu kepimo popieriumi ir folija.

Kepkite 90 minučių 190°C temperatūroje.

Nuimkite popierių ir foliją, aplaistykite šonkaulius marinatu.

Kepkite dar 10 minučių 200°C temperatūroje.

Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: