Garsusis bananų pyragas, dėl kurio visi eina iš proto! Labai skanus desertas, kuris populiarus pasaulyje!

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Greito ir paprasto, neįtikėtinai subtilaus skonio bananų pyrago receptas iš „YouTube“ kanalo, pagal kurį tikrai nuo šiol gaminsite dažnai.

Jums reikės:

  • 80 g cukraus
  • 30 g sviesto
  • 2 bananų

Tešlai:

  • 1 kiaušinio
  • 40 g cukraus
  • 8 g vanilinio cukraus
  • žiupsnelio druskos
  • 50 ml augalinio aliejaus
  • 100 ml pieno
  • 170 g miltų
  • 8 g kepimo miltelių

Gaminimo eiga:

  1. Keptuvėje ištirpinkite cukrų, sudėkite sviestą.
  2. Maišykite, kol sviestas visiškai ištirps.
  3. Išlydytą mišinį supilkite į apvalią torto formą, kurią prieš tai išklokite kepimo popieriumi.
  4. Bananus nulupkite, perpjaukite per pusę horizontaliai ir padėkite ant formos dugno.
  5. Į didesnį dubenį supilkite kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos ir viską išmaišykite.
  6. Į dubenį pamažu pilkite aliejų, pieną ir viską išmaišykite.
  7. Tada persijokite miltus kartu su kepimo milteliais.
  8. Suberkite juos į tešlą ir maišykite, kol gausis vientisa tešla.
  9. Tada tešlą supilkite į formą.
  10. Formą įdėkite į didesnį kepimo indą ir įpilkite verdančio vandens.
  11. Pašaukite į iki 180°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20-25 min.
  12. Iškepusį pyragą apverskite su visa forma ir atsargiai nuimkite šonus, o nuo dugno – kepimo popierių.
  13. Dabar galite patiekti, ir mėgautis minkštu ir kvapniu pyragu!

Skanaus!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *