Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Moliūgų ir sūrio pyragas, kurio nereikės kepti

Klystate, jei manote, kad paruošti sūrio pyragą yra labai labai sudėtinga. Iš tiesų viskas yra paprasčiau nei paprasta: tiesiog vakare sumaišykite visus ingredientus, o ryte jau galėsite mėgautis nuostabaus skonio desertu!

Jums reikės:

  • 210 g sausainių
  • 115 g sviesto
  • 675 g varškės sūrio
  • 340 g moliūgų tyrės
  • 240 ml grietinėlės
  • 120 g cukraus
  • 1 arb. š. vanilinio cukraus
  • 1 arb. š. cinamono
  • Plaktos grietinėlės, cukraus pudros arba pieniško šokolado

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Sutrupinkite sausainius, ištirpinkite sviestą. Trupinius sumaišykite su sviestu.

Gautą mišinį sudėkite į apvalią kepimo formą, tolygiai paskirstykite per visą dugną.

Į gilų dubenį įdėkite varškės sūrį ir supilkite grietinėlę. Plakite iki vientisos masės.

Paruoškite moliūgų tyrę:  supjaustykite moliūgą ir išvirkite. Sutrinkite iki vientisos masės.

Į varškės sūrio ir grietinėlės masę  supilkite moliūgų tyrę, įberkite cinamono, cukraus ir vanilinio cukraus. Viską gerai išplakite. Supilkite ant sausainių pagrindo.

Uždenkite maistine plėvele ir  6-8 valandoms padėkite į šaldytuvą.

Papuoškite šokoladu, cukraus pudros  glajumi arba plakta grietinėle.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---