Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Tingisi gaminti koldūnus? Puiki alternatyva!

Ingredientai

  • Malta mėsa – 600 gramų,
  • Smulkūs makaronai – 8–10 šaukštų,
  • Svogūnai – 1 vidutinio dydžio galva,
  • Česnakai – 2 skiltelės,
  • Druska, pipirai – pagal skonį,
  • Prieskoniai – pagal skonį,
  • Pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas,
  • Vanduo – 12 stiklinių.

Gaminimo eiga

Išvirkite makaronus, kad šie būtų pusiau išvirę. Sumaišykite maltą mėsą, susmulkintą svogūną, makaronus, druską ir pipirus.

Nieko tokio, kad makaronai dar neišvirę – jie galutinai bus paruošti troškinant mėsą.

Iš gautos masės formuojame rutuliukus ir dedame į gilią keptuvę, tada užpilame verdančiu vandeniu.

Virkite ant vidutinės ugnies apie 10–15 minučių. Tada supilkite pomidorų pastą ir troškinkite dar 10 minučių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---