Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Kame geriausia apvolioti kotletus, jei neturite miltų ar džiūvėsėlių?

Kad kotletai nesudegtų ir kepant visada susidarytų apetitą kelianti, traški plutelė, kotletai dažniausiai yra apvoliojami miltuose, džiūvėsėliuose ar manų kruopose. Apvoliojimas taip pat padeda kotletams išlikti sultingiems, tarsi „užsandarina“ patiekalą, neišteka mėsos sultys.

Jei po ranka nėra nei vieno įprasto ingrediento, tuomet turime jums kelis neįprastus pasiūlymus. Pirmas – išplakite kiaušinio baltymą ir suberkite į jį smulkiai suplėšytą batoną. Šia mase aptepkite kotletus ir kepkite įprastai.

Krakmolas taip pat yra geras pasirinkimas kotletų apvoliojimui. Jei jo neturite, taip pat galite naudoti sezamo sėklas arba linų sėmenis.

Smulkinti avižiniai dribsniai taip pat puikiai pakeičia miltus, jie net šiek tiek pagerina patiekalo skonį.

Jei yra noro ir laiko, galite pasiruošti bulvių trupinius. Jums reikės bulves sutarkuoti morkų trintuve, gautą masę kepti orkaitėje paskleidus plonu sluoksniu ir panaudoti šią masę kotletų voliojimui.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---