Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Skaniausias baklažanų receptas: jų skonis kaip grybų!

Jei mėgstate baklažanus ir grybus bei šiek tiek eksperimentuoti, būtinai pasigaminkite šį skanų ir neįprastą, o kartu ir labai paprastą patiekalą. Taip paruoštų baklažanų skonis primins grybus.

Ingredientai:

  • baklažanai – 3 vnt.
  • svogūnai – 3 vnt.
  • česnakai – 1 vnt.

Užpilui:

  • grietinė – 200 g
  • žalumynai – pagal skonį
  • druska, pipirai, prieskoniai – pagal skonį.

Gaminimas:

Vienintelė proporcija, kurios reikėtų laikytis šiame recepte tai, kad baklažanų ir svogūnų skaičius turi būti vienodas. Svogūnus supjaustykite pakankamai stambiai, o tada kepkite keptuvėje iki šviesiai auksinės rudos spalvos.

baklažanų

Kol svogūnai kepa, nulupkite ir taip pat stambiai supjaustykite baklažanus. Kai apkeps svogūnai, suberkite į juos supjaustytus baklažanus ir kepkite, kol baklažanai iškeps.

Tada daryki užpildą. Į grietinę suberkite susmulkintus žalumynus ir išspauskite česnakus, taip pat įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.

baklažanų

Kepkite baklažanus apie 20 minučių, tada supilkite grietinės užpilą. Viską gerai išmaišykite, pakepkite ir po kelių minučių nukelkite nuo ugnies. Jei norite patiekalą laikyti bent kelias dienas, tuomet patroškinkite ilgiau.

Tai viskas, skanus, paprastas ir neįprastas patiekalas yra paruoštas. Galima patiekti tiek karštą, tiek šaltą. Skanaus!

Vaizdo įrašas:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---