Antradienis, 17 birželio, 2025

Naujausi

Sotus bulvių garnyras prie mėsos ar žuvies

Jums reikės:

  • 8 bulvių
  • 100 g sviesto
  • 2 šaukštų grietinės
  • 70 g kietojo sūrio
  • 4 česnako skiltelių
  • Žiupsnelio druskos
  • Žalumynų (papuošimui)

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?
  1. Nuskustas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje.
  2. Česnakinio sūrio padažo gaminimas: sumaišykite minkštą sviestą, smulkiai tarkuotą sūrį, išspaustą česnaką, grietinę ir druską.
  3. Bulves perpjaukite į dvi dalis,  puseles išdėliokite ant riebalais išteptos kepimo skardos.
  4. Ant bulvių uždėkite česnakinio padažo.
  5. Kepkite 220°C temperatūroje 25 minutes.
  6. Papuoškite žalumynais.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---