Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Bulvių „grybukai“ su padažu

Norite nustebinti savo šeimos narius ar svečius? Paruoškite šiuos bulvių „grybukus“ – galite net neabejoti, kad toks patiekalas paliks tikrai puikų įspūdį.

Jums reikės:

  • 700 g bulvių
  • Žiupsnelio druskos
  • 4 arb. š. krakmolo
  • 50 ml augalinio aliejaus
  • 20 g sviesto
  • Žiupsnelio aitriųjų paprikų miltelių
  • 3 česnako skiltelių
  • 2 valg. š. obuolių sidro acto
  • 100 ml sojų padažo
  • Šiek tiek smulkintų krapų

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Nuskuskite bulves ir apvirkite sūdytame vandenyje, kol suminkštės. Sutrinkite trintuve, sumaišykite su krakmolu.

Iš gautos masės formuokite rutuliukus ir kiekvieną rutuliuką įspauskite butelio kakleliu. Gauta forma turi priminti pievagrybį.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir  česnaką. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įdėkite sviesto. Suberkite smulkintus svogūnus ir česnakus, įberkite aitriųjų paprikų miltelių. Kepkite maždaug dvi minutes.

Į keptuvę supilkite sojų padažą ir actą, suberkite bulvinius „grybus“ ir kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes. Papuoškite krapais.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---