Subtilaus kavos skonio „Tiramisu“ saldainiai

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

„Tiramisu“ yra subtilus kavos desertas, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Paruošti tokį desertą tikrai nėra labai sudėtinga – pakanka laikytis žemiau pateiktų nurodymų, ir netrukus galėsite mėgautis nuostabaus skonio gardumynu.

Jums reikės:

  • 250 g maskarponės sūrio
  • 160 g sausainių
  • 80 ml kavos
  • 60 g cukraus pudros
  • Kakavos miltelių

Kaip gaminti?

Į gilų dubenį sudėkite maskarponės sūrį. Įberkite cukraus pudros ir įpilkite 80 ml kavos (svarbu, kad gėrimas būtų kambario temperatūros). Sumaišykite ingredientus.

Sudėkite sausainius į sandarų maišelį ir iškočiokite kočėlu. Sausainius taip pat galite susmulkinti elektriniu smulkintuvu.

Suberkite sausainius į gautą masę ir viską gerai išmaišykite.

Į atskirą indą suberkite kakavos miltelius. Formuokite mažus rutuliukus ir apvoliokite kakavos milteliuose. Sudėkite juos ant pergamentiniu popieriumi iškloto padėklo.

Laikykite 1 valandą šaldytuve arba 15 minučių šaldymo kameroje.

Linkime gero skonio!

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *