Jums reikės:
- 1 obuolio
 - 200 ml kefyro
 - 1 valg. š. kepimo miltelių
 - 1 kiaušinio
 - 2-3 valg. š. cukraus
 - Miltų
 - Augalinio aliejaus (kepimui)
 
Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti
Kaip gaminti?- Į šiltą kefyrą įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išmaišykite. Tešla turėtų būti kaip tiršta grietinė.
 - Nuluptą obuolį supjaustykite kubeliais ir suberkite į tešlą, išmaišykite.
 - Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol blyneliai įgaus auksinę rudą spalvą.
 - Patiekite su grietine arba su kondensuotu pienu.
 
Skanaus!
