Trečiadienis, 21 gegužės, 2025

Naujausi

Itin minkštas obuolių pyragas, paruošiamas per 10 minučių! Jis labai purus ir skanus!

Puikus pyragas prie kavos – minkštas, purus ir labai skanus!

Receptą jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • 4 kiaušinių (didelių)
  • 200 g cukraus
  • 220 g miltų
  • 170 g sviesto, supjaustyto kubeliais
  • žiupsnelio druskos
  • 1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 100 ml pieno
  • vaisių pagal skonį

Naudojamos kepimo skardos dydis – 23 × 23 cm, kraštų aukštis – 4 cm.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Kiaušinius atskirkite į baltymus ir trynius.

Atskirai, su šaukštu cukraus, išplakite kiaušinių baltymus. Plakite, kol masė taps standi.

Sviestą išsukite su cukrumi (su paprastu ir su vaniliniu).

Įberkite žiupsnelį druskos (tai padidins tešlos saldumą).

Po vieną į mišinį taip pat įmaišykite kiaušinių trynius.

Galiausiai palaipsniui suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais.

Gerai išmaišykite.

Atsargiai įmaišykite kiaušinių baltymų mišinį, kad tešla išliktų purios konsistencijos.

Paruoštą tešlą paskleiskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.

Į tešlą atsargiai įspauskite vaisių (pvz., obuolių, kriaušių, persikų ir pan.) gabalėlius.

Pabarstykite cukrumi.

Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Kepimo laikas – apie 50-60 minučių.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Du nuostabūs produktų deriniai, galintys daryti stebuklus jūsų skrandžiui

Kai kurie įprastų produktų deriniai gali ne tik pagerinti patiekalų skonį, bet ir teigiamai paveikti virškinimo trakto sveikatą. Įvardyti „naudingi duetai“, kurie palaiko žarnyno...

Mėgstate lašinius? Štai kas iš tikrųjų vyksta jūsų organizme

Lašiniai – vienas mėgstamiausių lietuvių produktų, bet ar tikrai jie padeda gyventi ilgiau? Visa tiesa apie lašinius. Ar galima valgyti lašinius ilgaamžiškumui: epigenetiko atsakymas Mokslininko teigimu,...
---