Šeštadienis, 28 birželio, 2025

Naujausi

Tiesiog užpilkite kiaušinius ant bulvių – rezultatas nuostabus ir skanus!

Puikus patiekalas, skanesnis už bulvinius blynus. Šis bulvių ir kiaušinių patiekalas patiks visai šeimai, jis paprastas, bet labai skanus!

Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • 4 vidutinio dydžio bulvių
  • 3 kiaušinių
  • 3 šaukštų kukurūzų krakmolo
  • Aliejaus
  • 80 g tarkuoto pasirinkto sūrio
  • Aštraus padažo (nebūtina)
  • Šaukšto smulkintų svogūnų laiškų (neprivaloma)
  • Druskos
  • Juodųjų pipirų

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Pirmiausia paruoškite bulves.

Tada nulupkite bulves ir stambiai sutarkuokite.

Sudėkite bulves į dubenį, užpilkite šaltu vandeniu ir gerai nuplaukite.

Nusausinkite ir leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti.

Dabar į bulves įberkite druskos ir pipirų.

Įmaišykite kukurūzų krakmolą.

Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius.

Kiaušinių masę supilkite ant bulvių ir gerai išmaišykite.

Dabar paruoškite keptuvę.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite 1/2 bulvių ir kiaušinių mišinio.

Uždenkite dangčiu ir palikite kepti apie 5 minutes.

Tada apverskite ir leiskite iškepti kitai pusei.

Išimkite blyną iš keptuvės.

Tuščią keptuvę vėl patepkite aliejumi ir sudėkite likusį bulvių mišinį.

Vėl kepkite bulvių masę uždengę dangčiu.

Tuo tarpu sutarkuokite sūrį.

Apverskite blyną, jeigu norite, aptepkite aštriu padažu ir pabarstykite sūriu.

Dabar uždėkite antrą blyną.

Palikite kepti uždengę dangčiu dar maždaug 3 minutes.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Mėnulio įtaka birželio 28 d.: ką pataria Mėnulis šią dieną

Birželio 28-oji – tai diena, kai Mėnulio įtaka gali lemti mūsų nuotaiką, sprendimus, bendravimą ir net asmeninę gerovę. Suprasdami konkretaus mėnulio ciklo dienos ypatybes,...

Kiek galima išgerti giros per dieną ir kuo ji naudinga sveikatai?

Gira – tai vienas seniausių slavų kilmės gėrimų, kurio istorija siekia šimtmečius. Ji gaminama natūralios fermentacijos būdu iš duonos žaliavos, dažniausiai naudojant ruginę, kvietinę...
---