Nuostabaus pyrago su kremo įdaru receptas. Puikus receptas, kurį jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 4 kiaušinių
- 1 stiklinės cukraus (280 g)
- 2 stiklinių miltų (400 g)
- 1 stiklinės kakavos miltelių (180 g)
- 1 stiklinės pieno (250 mililitrų)
- 1/4 stiklinės saulėgrąžų aliejaus (30 mililitrų)
- 1 valgomojo šaukšto vanilės esencijos
- 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 200 ml plaktos grietinėlės
- 200 g šokolado granulių
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi plakite iki putų.

Supilkite pieną, aliejų ir gerai išmaišykite.

Įmaišykite persijotus miltus ir kepimo miltelius.

Suberkite kakavos miltelius ir gerai išmaišykite.

Išmaišykite vientisą tešlą, kurią supilkite į riebalais išteptą kepimo formą.

Kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Iškepusį biskvitą subadykite su storu mediniu pagaliuku.

Pašildykite plaktą grietinėlę ir sudėkite šokoladą – maišydami jį ištirpinkite.

Supilkite gautą mišinį ant biskvito.
Paruoštą pyragą papuoškite plakta grietinėle bei šokolado granulėmis.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga: