Burnoje tirpstančios kepenėlės, kurias iškepsite vos per 2 minutes

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 1 kg kepenėlių
  • 200 ml pieno
  • 120 g miltų
  • 1 šaukštelio druskos
  • 1 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
  • 1 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
  • 1 šaukštelio čiobrelių
  • Augalinio aliejaus

Kaip gaminti?

  1. Nuo kepenėlių nupjaustykite plėveles, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir užpilkite pienu. Palikite 20 minučių pastovėti.
  2. Į maišelį supilkite miltus ir prieskonius.
  3. Kepenėles sudėkite į maišelį ir gerai iškratykite, kad kiekvienas gabalėlis pasidengtų miltais ir prieskoniais.
  4. Kepenėles kepkite dideliame kiekyje įkaitinto aliejaus 2 minutes.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *