Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Pamirškite džiūvėsėlius, taip paruoštas kalafioras skaniau nei mėsa: šis receptas yra nuostabus!

Labai skanūs ir traškūs žiediniai kopūstai, minkšti viduje ir traškūs išorėje. Juos ruošiant nereikės džiūvėsėlių, o pagal „YouTube“ kanalo instrukcijas juos gali paruošti kiekvienas.

Jums reikės:

  • 1 žiedinio kopūsto
  • 1 stiklinės vandens
  • 1 puodelio kvietinių miltų (110 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio maltų raudonųjų paprikų miltelių (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio ciberžolės (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio čiobrelių (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų grūdelių (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos (4 g)
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų pieno (15 ml)
  • Aliejus kepimui

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Nuplaukite žiedinius kopūstus.

Supjaustykite plačiais griežinėliais.

Dabar į keptuvę įpilkite 200 ml vandens.

Leiskite vandeniui užvirti.

Kalafiorų griežinėlius virkite 7-8 minutes.

Tada žiedinio kopūsto griežinėlius išimkite.

Paruoškite mišinį paniravimui.

Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus.

Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su pienu.

Pirmiausia žiedinius kopūstus apvoliokite miltuose.

Tada apvoliokite kiaušinių masėje ir vėl miltuose.

Kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Patiekite su daržovėmis ir mėgstamu padažu.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---