Trečiadienis, 21 gegužės, 2025

Naujausi

Įdomus ir labai skanus užkandis vietoje dešros

Ingredientai

  • vištienos ketvirčiai – 0,5 kg,
  • vištienos filė – 0,5 kg,
  • kepenėlės – 0,7 kg,
  • kiaušiniai – 3 vnt.,
  • česnakas – 2 skiltelės,
  • žalumynai,
  • augalinis aliejus,
  • druska, pipirai – pagal skonį.

Gaminimo eiga

  1. Vandenį užvirinkite ir kepenėles virkite 5 minutes. Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais.
  2. Nuo ketvirčių nuimkite odą ir išpjaukite kaulus, tada sumalkite mėsmale.
  3. Smulkiai supjaustykite žalią svogūną ir pakepinkite, kol išgaruos drėgmės perteklius. Suberkite susmulkintą česnaką, nukelkite nuo ugnies ir suberkite susmulkintas žoleles, viską išmaišykite. Vištienos kepenėles supjaustykite kubeliais.
  4. Sumaišykite vištienos kepenėles, vištienos filė, žalumynus, įmuškite vištų kiaušinius, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
  5. Gautą masę paskirstykite į kepimo formą ir kepkite 180°C temperatūroje apie valandą.
  6. Gatavą užkandį visiškai atvėsinkite, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Mėgstate lašinius? Štai kas iš tikrųjų vyksta jūsų organizme

Lašiniai – vienas mėgstamiausių lietuvių produktų, bet ar tikrai jie padeda gyventi ilgiau? Visa tiesa apie lašinius. Ar galima valgyti lašinius ilgaamžiškumui: epigenetiko atsakymas Mokslininko teigimu,...

Gėlininkas pasidalijo patirtimi, kaip priversti petunijas vešliai žydėti. Jos džiugins visą vasarą!

Nors petunijos yra daugelio mėgstamos gėlės, norint, kad jos žydėtų gausiai ir vešliai, joms reikia ypatingos priežiūros. Todėl būtinai pasodinkite paaugusias petunijas į tinkamą...
---