Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Pusryčiams: karšti kepti sumuštiniai su malta mėsa

Ingredientai

  • malta mėsa – 200 g,
  • bulvės – 200 g,
  • morkos – 1 vnt.,
  • svogūnas – 1 vnt.,
  • druska – 1 žiupsnelis,
  • kiaušinis – 1 vnt.,
  • juodieji pipirai,
  • augalinis aliejus.

Gaminimo eiga

  1. Svogūną sutarkuokite burokine trintuvės puse, bulves ir morkas – bulvine.
  2. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir pipirus. Gerai išmaišykite rankomis. Kiekvieną batono riekutę aptepkite įdaru.
  3. Skrebučius dėkite į įkaitintą keptuvę, įpylę šiek tiek aliejaus, apkepkite, tada apverskite ir kepkite kol gražiai paruduos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Egzema – kas tai, kaip ją atpažinti ir palengvinti kasdienybę?

Egzema – tai lėtinė odos liga, kurios simptomai dažnai tampa rimtu iššūkiu tiek fizinei, tiek emocinei savijautai. Ši būklė paveikia nuo 10 iki 20...

Savaitinis Taro horoskopas visiems Zodiako ženklams (birželio 16–22 d.)

Kiekviena savaitė atneša naujas galimybes, iššūkius ir svarbius gyvenimo posūkius. Taro kortos – tai ne tik mistinė praktika, bet ir savęs pažinimo bei gyvenimo...
---