Ketvirtadienis, 1 gegužės, 2025

Naujausi

Lengviausiai pagaminamas ir pats skaniausias naminis pyragas

Šis naminis pyragas jums bus pats skaniausias. Dar pradžiugins ir tai, kad jį labai nesunku pasigaminti. Pabandykite!

Ingredientai:

Pagrindui:

  • miltai – 1 stiklinė
  • cukrus – 0,75 stiklinės
  • kiaušiniai – 3 vnt.
  • grietinė – 3 valgomieji šaukštai
  • druska – žiupsnelis
  • kepimo milteliai – 1,5 arbatinio šaukštelio
  • augalinis aliejus
  • konservuoti ananasai – 1 indelis

Kremui:

  • grietinė – 400 g
  • cukrus – 0,5 stiklinės.

Šokolado sluoksniui:

  • cukrus – 2 valgomieji šaukštai
  • kakava – 1,5 valgomojo šaukšto
  • sviestas – 50 g
  • Pienas – 2 valgomieji šaukštai.

Maisto gaminimas:

  1. Biskvitui atskirkite baltymus nuo trynių.
  2.  Į trynius įdėkite 2 šaukštus cukraus ir išmaišykite.
  3. Kiaušinių baltymus išplakite su cukrumi iki standžių putų ir sumaišykite su kiaušinių tryniais.
  4. Tada sudėkite grietinę, miltus, kepimo miltelius, įberkite druską ir atsargiai viską išmaišykite.
  5. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 min.
  6. Iškepusį biskvitą perpjaukite į 2 dalis.
  7. Tada gaminkite kremą, sumaišykite grietinę su cukrumi.
  8. Vieną biskvito dalį gausiai aptepkite kremu ir išdėliokite ananaso gabalėlius.
  9. Antrąją biskvito dalį supjaustykite kubeliais, sudėkite į likusią kremo masę ir išmaišykite.
  10. Tada sudėkite jį ant ananasų. Jei norite, papuoškite likusiais ananasais.
  11. Visus šokolado sluoksnio ingredientus sumaišykite, ištirpinkite vandens vonelėje ir pilkite ant pyrago.
  12. Leiskite pyragui išmirkti. Skanaus!

naminis pyragas

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Produktai padidina pastojimo tikimybę: ką valgyti, kad pastotumėte natūraliai

Ką valgyti, norint padidinti pastojimo tikimybę, yra vienas aktyviausių klausimų forumuose ir porų, svajojančių apie vaiką, pokalbiuose. Pasirodo, mityba turi didelę reikšmę. Nepakeičiamas elementas sveikam...

Aštraus maisto nauda ir žala? Kas iš tikrųjų vyksta su organizmu

Aitriai padažai ir aitriosios paprikos jau seniai tapo neatsiejama daugelio kulinarinių receptų dalimi. Vieni neįsivaizduoja gyvenimo be pikantiško skonio, kiti – vengia aštraus maisto....
---