Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Paimame 1 kg mėsos ir 1 kg svogūnų. Net patys kiečiausi gabalėliai taps minkšti

Receptas geras tuo, kad pagal jį iš karto galite pagaminti maistą kelioms dienoms, o jei mėsa po to bus laikoma šaldytuve, ji bus minkšta ir pašildžius. Svogūnai bet kokią mėsą padarys minkštą ir švelnią.

Mūsų ingredientai:
Mėsa (bet kokia) – 1 kg
Svogūnai – 1 kg
Druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį.
Augalinis aliejus
Mėsą supjaustykite vidutiniais gabalėliais, smulkiai supjaustykite svogūnus.
Pradžiai į storasienę keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus ir pakepinkite iki skaidrumo.
Tada suberkite prieskonius, druską, pipirus ir šiek tiek paprikos. Viską sumaišykite.
Po kelių minučių sudėkite mėsą. Troškiname 1,5 valandos. Jei reikia, įpilkite vandens.
Skanaus!
Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---