Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Burokėlių užtepėlė: ir sveika, ir skanu

Jums reikės:

  • 1 kepto burokėlio
  • 200 g konservuotų raudonųjų pupelių
  • 1 svogūno
  • 2 šaukštų sojų padažo
  • 0,5 šaukštelio citrinos sulčių
  • 1 šaukšto augalinio aliejaus
  • 2 česnako skiltelių
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?
  1. Orkaitėje iškeptus burokėlius supjaustykite dideliais gabalėliais ir sudėkite į trintuvą. Sudėkite augaliniame aliejuje pakepintus svogūnus, pupeles ir česnaką.
  2. Atskirai sumaišykite sojos padažą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir maltus juoduosius pipirus. Gautą padažą supilkite į trintuvą ir viską sutrinkite iki vientisos masės.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šiuolaikinės statybos tendencijos: stiklas, metalas ir erdvės pojūtis

Modernūs namai – tai ne tik sienos ir stogas, o erdvė, kurioje dera funkcionalumas, estetika ir gyvenimo kokybė. Šiandieninėje statyboje vis dažniau atsisakoma sunkių...

Kaip užtikrinamas tikslumas verčiant konfidencialius dokumentus?

Konfidencialių dokumentų vertimas – tai ne tik kalbos mokėjimas. Tai atsakomybė, kuriai reikalingos specialios žinios, procesai ir pasitikėjimas. Nuo gynybos pramonės iki nacionalinio saugumo...
---