Pirmadienis, 16 birželio, 2025

Naujausi

Neįprasti, bet labai skanūs čeburekai su kopūstais ir malta mėsa

Ar kada nors bandėte kepti čeburekus be įprastos tešlos? Pasirodo, viskas yra įmanoma: jei šaldytuve turite kopūstą ir maltos mėsos, paruošti čeburekus galėsite be jokio vargo.

Jums reikės:

  • 1 kopūsto
  • 500 g maltos mėsos
  • 1 morkos
  • 1 svogūno
  • 1 šaukštelio druskos
  • Maltų juodųjų pipirų ir kitų prieskonių (pagal skonį)
  • Tešlai: 4 kiaušinių, 2 valg. š. miltų, druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį).

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Nupjaukite kopūsto kotelį. 10 minučių kopūstą apvirkite ir išskaidykite atskirais lapais.

Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite svogūną, apkepkite augaliniame aliejuje. Suberkite tarkuotas morkas, pakepinkite.

Apkeptas daržoves įmaišykite į maltą mėsą, įberkite druskos ir kitų prieskonių.

Ant pusės kopūsto lapo uždėkite porą šaukštų faršo, paskleiskite labai plonu sluoksniu. Uždenkite antrąja lapo puse.

Sumaišykite kiaušinius, miltus, druską ir pipirus. Paruoštą „čebureką“ panardinkite tešloje ir dėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus.

Gerai apkepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.

Skanaus!

Visą gaminimo procesą galite pamatyti šiame vaizdo įraše:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Egzema – kas tai, kaip ją atpažinti ir palengvinti kasdienybę?

Egzema – tai lėtinė odos liga, kurios simptomai dažnai tampa rimtu iššūkiu tiek fizinei, tiek emocinei savijautai. Ši būklė paveikia nuo 10 iki 20...

Savaitinis Taro horoskopas visiems Zodiako ženklams (birželio 16–22 d.)

Kiekviena savaitė atneša naujas galimybes, iššūkius ir svarbius gyvenimo posūkius. Taro kortos – tai ne tik mistinė praktika, bet ir savęs pažinimo bei gyvenimo...
---