Sultingos kepenėlės keptuvėje su daržovėmis

Redaktorė Vida
1 Min Read

Parduotuvėse pradės trūkti kepenėlių, kai visi sužinos apie šį receptą.

Ingredientai:

  • jautienos kepenys – 1 kg;
  • saldžioji paprika – 3 vnt.;
  • pomidorai – 2 vnt.;
  • svogūnai – 2 vnt.;
  • aitrioji paprika – 1 vnt.;
  • petražolės, kuminas, pipirai, druska – pagal skonį.

Gaminimas:

Kepenėles supjaustykite gabalėliais, svogūną – plonais pusžiedžiais. Paprikas supjaustykite stambiais gabalais, pomidorus – kubeliais.

Paimame aliejų ir sviestą, įkaitiname ir dedame kepenėles.

Kepenėles apkepkite aliejaus ir sviesto mišinyje po porą minučių iš visų pusių.

Tada suberkite svogūną, išmaišykite ir pakepinkite 1 minutę.

Suberkite pomidorus, saldžiąsias ir aitriąsias paprikas, išmaišykite.

Dar minutę pakepinkite, pasūdykite, suberkite pipirus, suberkite papriką ir kumino miltelius.

Išmaišykite ir troškinkite dar porą minučių uždengę dangčiu.

Prieš patiekdami apibarstykite petražolėmis.

Skanaus!

Share This Article
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *