Geras receptas: marinuoti svogūnai prie šašlykų ar bet kurio kito kepsnio

Redaktorė Vida
1 min. skaitymo

Su jais net paprasta vištiena tampa kaip nuo kepsninės.

Ingredientai:

raudonieji svogūnai – 1 kg
cukrus – 3 šaukštai
petražolės – 1 ryšelis
druska – 0,5 valgomojo šaukšto.
vienos citrinos sultys
alyvuogių aliejus – 2 valgomieji šaukštai
vanduo – 150 ml

Gaminimas:

  1. Svogūną supjaustykite apskritimais, susmulkinkite petražoles, įberkite cukraus, druskos ir įspauskite citrinos sulčių.
  2. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir vandens. Išmaišykite viską ir padėkite į šaldytuvą porai valandų.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *