Sūrio pyragas desertiniuose indeliuose: nereikės kepti!

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Jei norite nuostabaus skonio gaivaus deserto, bet neturite daug laiko jį gaminti, išbandykite šį receptą, kuris jus tikrai sužavės.

Šiam desertui prireiks vos kelių ingredientų, o rezultatas jūsų tikrai nenuvils.

Sausainių, plaktos grietinėlės ir aviečių derinys yra tiesiog tobulas!

Jums reikės:

  • 200 g vaflių vamzdelių
  • 150 g kreminio sūrio (Mascarpone, Philadelphia ar kt.)
  • 8 g vanilinio cukraus
  • 2 valg. š. cukraus
  • 200 g grietinėlės
  • 150 g aviečių

Kaip gaminti?

Sutrinkite vaflių vamzdelius.

Į atskirą dubenį įdėkite kreminio sūrio, suberkite vanilinį cukrų ir įdėkite šaukštą granuliuoto cukraus.

Supilkite grietinėlę.

Viską suplakite rankiniu trintuvu iki vientisos konsistencijos.

Padalinkite į dvi lygias dalis.

Į atskirą dubenį suberkite avietes ir šaukštą cukraus. Sutrinkite.

Vieną dalį plaktos grietinėlės sumaišykite su aviečių tyrele.

Paruoškite desertines taures.

Įberkite trintų vaflių.

Įdėkite aviečių ir plaktos grietinėlės sluoksnį.

Ant viršaus sudėkite plaktos grietinėlės sluoksnį.

Papuoškite avietėmis ir mėtų lapeliais.

Atvėsinkite ir patiekite.

Skanaus!

Pamokėlė vaizdo įraše:

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *