Įsiminkite šį receptą: geriausias ryžių garnyras!

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Paruošti ryžius tikrai nėra labai sunku, o šis garnyras tikrai maloniai nustebins jūsų šeimos narius ar svečius.

Jums reikės:

  • 90 g sviesto
  • 2 stiklinių baltųjų ryžių
  • 1/2 svogūno
  • 2 česnako skiltelių
  • 3 stiklinių vandens
  • 1 stiklinės grietinėlės arba pieno
  • 3/4 stiklinės šaldytų daržovių

Kaip gaminti?

Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Suberkite ryžius ir išmaišykite.

Kepinkite ryžius iki auksinės spalvos.

Sutrinkite nuluptą svogūną ir česnako skilteles, sumaišykite su vandeniu ir pienu (arba grietinėle).

Įberkite druskos ir išmaišykite.

Supilkite į keptuvę, išmaišykite.

Įpilkite dar dvi stiklines vandens.

Išmaišykite ir leiskite užvirti.

Įberkite mėgstamų prieskonių.

Suberkite daržoves, leiskite užvirti, uždenkite ir sumažinkite temperatūrą iki minimumo.

Leiskite virti maždaug 10-15 minučių.

Štai ir viskas, beliko garnyrą pagardinti druska ir pipirais.

Skanaus!

Pamokėlė vaizdo įraše:

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *