Tartaletės, kurias paruošite vos per 30 minučių

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Tartalečių įdarui galite rinktis bet kokius mėgstamus ingredientus.

Jums reikės:

  • 200 g vidutinio riebumo varškės
  • 500 g sluoksniuotos tešlos
  • 4 valg. š. cukraus
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 1 kiaušinio
  • Šviežių arba šaldytų uogų (puikiai tinka serbentai, avietės, mėlynės, ir t.t.)

Kaip gaminti?

  1. Atitirpinkite sluoksniuotą tešlą.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 200ºC temperatūros.
  3. Stalą pabarstykite miltais, padėkite ant jo tešlą ir lengvai iškočiokite.
  4. Formuokite tartalečių ruošinius (galite naudoti puodelį ar stiklinę).
  5. Išdėliokite ant kepimo skardos 2 cm atstumu.
  6. Varškę išplakite su 3 valg. š. cukraus ir vaniliniu cukrumi. Turite gauti kreminę konsistenciją.
  7. Į tartalečių vidų sudėkite varškę ir uogas.
  8. Nedideliame dubenyje išplakite kiaušinį su 1 arb.š. vandens. Mišiniu aptepkite tartalečių kraštus ir pabarstykite likusiu cukrumi.
  9. Kepkite 15-20 minučių, kol paruduos.
  10. Šių tartalečių ruošimui puikiai tinka ir bet kokie sezoniniai vaisiai: obuoliai, kriaušės, slyvos, persikai, abrikosai, ir t.t.
TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *